8.10.2012

Haastetta kerrakseen

Keijunmekko kukoistaa vielä, mutta kohta se lähtee kellariin talviunille
Kiitos Kirsille Ikea-haasteesta, jonka mukaan minun pitäisi valita liikkeen katalogista kolme tuotetta, jotka haluaisin itselleni. En ole parasta kohderyhmää, koska minulla on tämä asennevamma uusien tavaroiden hankkimiseen, eikä juurikaan tule käytyä huonekaluliikkeissä.
Minulla on keittiössä I:n puinen apupöytä, joka on varsin kätevä ja ostettu kirpputorilta. 
Meinasi jo paniikki iskeä haasteen edessä, mutta yrittänyttä ei laiteta ja niinpä sukelsin katalogiin.

Löysin luettelosta vain kaksi tavaraa, jotka voisin ottaa itselleni, en oikein osaa haluta sellaista mitä en tarvitse. Hyllis hyllyn tai pari saattaisin käydä ostamassa, sinkitty teräs sopii kosteaan kellariin ja hintakin on ihan passeli. Aröd lattiavalaisin voisi olla kiva apu lukemiseen talvi-iltoina kun ei ole vielä se Jielden viisvartinen tullut vastaan. Vähän kyllä pelottaa lähteä ostoksille kun ei tiedä mitä kaikkea sieltä tarttuu mukaan.
Sitten pitäisi vielä valita jokin tuote, josta uskoisin tulevan hitti. Ihan mahdoton tehtävä minulle, joten en ala ennustamaan, tuskin se on kumpikaan valitsemistani.


Yhden ikihitin kuitenkin tiedän. Ihan paras klapinkantoteline :)
Viikonloppuna auringonpaiste piristi tavattomasti ja oli mukavaa puuhailla pihalla.

Lämpimästi tervetuloa Autuaaseen oloon Tirppanat ja Mayo! Kuten myös Inka, vaikka oletkin jo vanha tuttu, mutta aloitit uudessa blogissa.
Kaikille oikein mukavaa viikkoa!

30 kommenttia:

  1. On kyllä kunnioitettava asenne tuo uuden ostamattomuus! Pääsisipä joskus itsekin siihen vaiheeseen. (Kehitystä on onneksi jo tapahtunut ja turhan rojun ostaminen toivottavasti loppunut...)

    Niin upeat kuvat taas, Cheri! Varsinkin tuo jälkimmäinen on aivan satumainen!

    Taidan olla nyt lukijana kahteen kertaan, mutta hyvä kai niin :)

    Iloista viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Inka. Minun uuden tavaran hankkimattomuuttani auttaa paljon sekin, että asun syrjässä, ei ole liikaa houkutuksia. Vähän pelottaa lähteä I-kauppaan, jos vaikka paljonkin tulee tarpeita :) Hyvä, että päivitit profiilisi lukijaluetteloon, on siten linkki oikeaan blogiin. Mukavaa viikkoa!

      Poista
  2. Kiva kun tartuit haasteeseen,ihan mielenkiinnosta tämän sinulle laitoin juurikin siksi kun tiedän sinun arvostavan enemmän vanhaa kuin uutta ja mietinkin että saas nähdä löydätkö yhtään mitään juttua jonka kotiisi kelpuuttaisit eikä tuo sitten helppo tehtävä ollutkaan:D Minun silmilläni katsottuna sulla onkin lukemieni blogien persoonallisin ja mielenkiintoisimpia esineitä ja kalusteita sisälleen kätkevä koti ja jos ihan rehellinen olen niin kamalan vaikea sinne onkaan mitään lack-hyllyjä yms.mielikuvitella:)Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta. Arvelinkin, että vähän kieli poskessa tämän haasteen minulle viskasit. Ihan mielenkiintoista oli selata luetteloa. Myöhemmin löysin vielä pöydän pukkijalat, joita luultavasti tarvitsen työhuoneen organisoinnissa, eli se olisi kolmas haluamani tuote.

      Poista
  3. Selailin kuviasi pidemmältä ajalta joutessani ;) Ihania puutarhakuvia ja kaikkea. Kuvat ovat paljon kertovia. Kiitos, että tulit blogiini, muuten olisin tuskin löytänyt tänne :) (voi olla, että kirjoitin samaa jo aikaisemmin jonnekin, mutta ei kai toisto pahaa tee, nimim.muistihäiriöinen)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mukavaa, että viihdyit täällä. Sinä taisit ensin löytää tänne minun luokseni, pääasia, että löysimme toisemme. Vieraillaan!

      Poista
  4. Kaunis tuo keijunmekko kuva,säilyykö keijunmekko talven yli kellarissa, en tiennyt sitää
    Hyvää alkavaa viikkoa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talavetin keijunmekon kellarissa hyvin tuloksin, eli kyllä se onnistuu. Otin kasvin hyvin aikaisin (maaliskuussa) sisälle, se herää aika hitaasti.

      Poista
  5. Hienosti suoriuduttu haasteesta! Kerran olen I-kaupassa käynyt ja kotoa löytyy peräti kaksi I-tuotetta, puiset lokerikot aterimille. Nekin siis vetolaatikossa, eivät näkyvissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mielenkiinnolla kahlasin katalogin läpi, olen käynyt muutaman kerran paikassa, mutta useimmiten olen ollut kuskina. Aina on kuitenkin minunkin kassiini jotain hypännyt, jos ei muuta niin kynttilöitä.

      Poista
  6. En ole koskaan käynyt I-kaupassa ja minulakin on periaate että ostan mieluummin kotiini tarvittavat tavarat kirpparilta.

    Mullakin on keijunmekko. Se on loistava kukka myös syksyllä. Itse olen kokeillut talvehtimista ja onnistunut siinä. Otan kuitenkin siemeniä kuivamaan. Se lähtee hyvin kasvamaan myös siemenistä. Kylväminen kanattaa hoitaa aikaisin keväällä niin ehtii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirpparilta saattaa löytyä kestävämpiä tavaroita :)
      Katselinkin juuri eilen keijunmekon pulskia siemenkotia. Kiitos vihjeestä, täytyykin poimia siemeniä talteen ja laittaa keväällä kasvamaan.

      Poista
  7. Minä olen käynyt Ikeassa vain kahdesti. Vaarallinen paikka meikäläiselle ja siksi parempi pysyä poissa vastaisuudessakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Houkuttelevia vaaroja siellä piilee, siksi kannattaakin olla varovainen. Minulle käy niin, että väsyn paikassa ihan hirveästi, varmaan tottumattomuutta. Nyt siellä on kuulemma jo alkanut joulu, uskaltaako mennä ollenkaan :)

      Poista
  8. Vai että loistava puunkantokassi =D
    Ainuttakaan ei huushollistamme löydy vaan jos joskus niin käy, niin tuon testaan.
    Onneksi meiltä ovat kaikki ikeat kaukana vai pitöisikö se ymmärtää niin että olen kiertänyt ne useasti kovinkin kaukaa ;o)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, mahtava peli klapien kuljetukseen. Kestävä, siinä on lyhyet ja pitkä kahvat kantamiseen ja lisäksi edullinen. Klapisesongin ulkopuolella sillä voi kanniskella muutakin :)

      Poista
  9. Jotakin kivojakin juttuja Ikealta löytyy sentään, vaikken itsekään järin suuri fani ole. Kirjahyllyt meillä on Ikeaa sen aikaa, kunhan joskus raskin ostaa Boknäsiä! Entisöijän perisynti :D

    Ja tämän syksyn lumihiutalesarjassa oli joitakin kauniita juttuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ollenkaan väitä, etteikö tuolta löytyisi paljonkin kivaa, siksi minua juuri pelottaakin lähteä sinne asioille. Monia käteviä pikkujuttuja keittiöönkin bongasin. Ja huomasin juuri, että kylpyhuoneeni "oskarinorsi" on I:stä ostettu.

      Poista
  10. Keijunmekkokuvasi on kaunis :) Ja hienosti selkisit tuosta Ikea-haasteesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keijunmekko on tänä vuonna ollut erityisen kukoistava. Haasteita päin vaan, kyllä niistä selvitään :)

      Poista
  11. Kiitos :) Ihastuin blogiisi het ensimmäisen kerran kun päädyin tänne monen mutkan kautta ;)

    Tuo sinkkihylly kelpais miullekin siinä vaiheessa, kun omakotitaloon tiemme löydetään. Eikä ollut muistaakseni hinnalla pilattu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun löysit tiesi tänne, vaikka polku olikin mutkallinen. Muistaaksen tuon hyllyn hinta oli vain kympin luokkaa. Toimii monessa paikassa, siinä tosin sanottiin, että se on kiinnitettävä seinään, eili ei kaikkein tukevin.

      Poista
  12. Tuo hittituotevalinta on kyllä paras! Sopii moneen tarkoitukseen kestävyytensä vuoksi. I-kauppa on tuttu ja vierailen siellä säännöllisesti täyttämässä H:n tarpeita (neliraajaraapimapalli) ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tosiaan sinähän taidat olla kanta-asiakas :) Palleja joiden raadot päätyvät kristallikruunuiksi on kai tullut hankittua jo jokunen. Neliveto kuluttaa niitä aika paljon. Hittituotteelle on meillä monta käyttöä.

      Poista
  13. Me käymme tyttöjen kanssa aika usein Ikeassa syömässä ja tietenkin teemme pakollisen kierroksen myymälässä. Mukaan tarttuu yleensä 'tarpeellista tavaraa' parilla kympillä, mutta kerran olen tehnyt sohvanostopäätöksen muutaman minuutin koeistuskelun seurauksena -melko vaarallinen paikka minullekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti en palaa sohva kainalossa ostosreissultani. Parilla kympillä tarpeellista ja mielihyvät päälle ei keikauta ketään, sen verran hupia pitää itselleen suoda.

      Poista
  14. Kiva blogi ja upeita kuvia, tykkään!
    Kaunista syksyä! Terveisin, anne, kaupunginlaidalla6.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun löysit tiesi tänne Anne. Tervetuloa lukijakaartiin.

      Poista
  15. Great blog, Cheri, loved it!
    Cheers from Argentina.
    HD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you Humberto, a warm welcome to follow Autuas olo!

      Poista

Kiitos kommentista